ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

جزئیات جلسه غیر علنی مجلس درباره کابینه

جزئیات جلسه غیر علنی مجلس درباره کابینه جزئیات جلسه غیر علنی مجلس درخصوص کابینه دولت آیت الله رئیسی و ایجاد سامانه الکترونیکی برای رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی تشریح شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۵ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 11
کد خبر: ۹۸۳۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ نماینده شاهرود در مجلس جزئیات جلسه غیر علنی صبح امروز نمایندگان را تشریح کرد.


«علی‌اصغر خانی» نماینده مردم شاهرود در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم با اشاره به جلسه غیرعلنی صبح امروز، بیان داشت: بررسی سامانه‌ای الکترونیکی به منظور آسان‌سازی فرآیند رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی در دستورکار جلسه غیر علنی قرار داشت.

 

وی با بیان اینکه در این جلسه نحوه استفاده از سامانه الکترونیکی برای آسان‌سازی فرآیند رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی توضیح داده شد، افزود: بر اساس این سامانه، وزرا اطلاعات خود را وارد سامانه کرده و نمایندگان در جریان اطلاعات و سوابق و برنامه‌های آنها قرار می‌گیرند.

 

نماینده مردم شاهرود در مجلس با بیان اینکه بر اساس این سامانه بُعد نظارتی مجلس تقویت می‌شود، ادامه داد: درواقع قرار است تمام فرایندی که نمایندگان طبق آیین‌نامه برای رأی اعتماد به وزرا انجام می‌دادند از این به بعد بر اساس سامانه و نرم‌افزاری که تهیه شده است، انجام شود.

 

به گفته خانی در صورت فعال شدن این سامانه از این به بعد بررسی سوابق، برنامه‌هاو برای رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی، نظارت، سؤال و همچنین استیضاح از زمانی که وزیر به مجلس معرفی می‌شود تا زمانی که از دولت می‌رود بر اساس این سامانه انجام می‌شود.

 

وی تصریح کرد: هدف از تشکیل این سامانه این است که نظارت نمایندگان بر عملکرد، کارکرد و توانمندی وزرا قوی‌تر و با برنامه‌تر شود.

 

نماینده شاهرود بیان کرد: پیشنهاد دیگری که در این جلسه مطرح شد این بود که با توجه به اینکه تعداد طرح‌های 2 فوریتی زیاد است، کمیسیونی تشکیل شود تا موضوع 2 فوریتی بودن طرح‌ها را بررسی کرده و در صورت تأیید این طرح‌ها به هیئت رئیسه ارائه شود و در غیر این صورت طرح به صورت عادی در جلسه علنی اعلام وصول و به آن رسیدگی شود.

 

پیشنهاداتی که در جلسه غیر علنی مطرح می‌شود برای اجرایی شدن نیاز به رأی نمایندگان در جلسه علنی دارد./تسنیم

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار